Janin kuva pieni.jpg

Jani Wuorimaa, partner

+358-40-531 5591

jani.wuorimaa@reforma.fi

LinkedIn profile

Janilla on vahva "track record" kiinteistökehitysliiketoiminnassa. Ennen Reforman perustamista hän toimi HGR Property Partners Oy:n toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Ennen HGR:ää Jani työskenteli YIT:llä kiinteistökehityspäällikkönä ja projektipäällikkönä. HGR:llä ja YIT:llä Jani oli toteuttamassa useita onnistuneita kehityshankkeita.

Janilla on myös silmää arkkitehtuurille. Ennen HGR:ää ja YIT:tä hän toimi yrittäjänä omassa arkkitehtitoimistossaan. Jani aloitti uransa Gullichsen Vormala Arkkitehdit Ky:llä.

 

 

Lassen kuva.jpg

Lasse Valkonen, partner

+358-50-539 3772

lasse.valkonen@reforma.fi

 

Lasse on toiminut useamman vuoden kiinteistöalalla erilaisissa tehtävissä vastaten kiinteistöjen kehittämisestä, hankinnasta, suunnittelun johtamisesta ja hankkeiden toteuttamisesta. Lassella on monipuolista osaamista asuin- ja toimitilahankkeista niin peruskorjauksesta kuin uudisrakentamisesta.

Ennen Reformaan tuloa hän työskenteli mm: Asuntoverstaalla hankekehityspäällikkönä ja YIT Rakennus Oy:ssä projektipäällikkönä.

Timo Kuva.jpg

Timo Erkkilä, partner

+358-40-540 4313

timo.erkkila@reforma.fi

LinkedIn profile

Timolla on pitkä kokemus ja laaja asiantuntemus kiinteistökehitys- ja rakentamisliiketoiminnasta.

Ennen osakkaaksi tuloa Timo työskenteli YIT Rakennus Oy:ssä lähes 20 vuotta, vastaten mm. hankkeista hankekehitysjohtajana ja toimien yksikönjohtajana korjausrakentamispalveluissa pääkaupunkiseudulla.

Timolla on laajaa erikoisosaamista toimitila-, asuin- ja hoivasegmentin liiketoiminnoista ja hankkeista.

Timo on toteuttanut onnistuneesti useita kehityshankkeita erilaisilla yhteistyömalleilla kiinteistökehittäjien, rakennusliikkeiden, sijoittajien ja vuokralaisten kanssa.